2 Eylül 2010

Galatasaray Dergisi 92. Sayısı Bayilerde!

 

Türkiye’nin en çok satan aylık spor yayını olan Galatasaray Dergisi’nin 92. sayısı, 160 sayfalık içeriğiyle, dün İstanbul’daki bayilerde yerini aldı. Dergi, bugünden itibaren de Türkiye’deki tüm bayilerde olacak.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard’la yeni sezon öncesi gerçekleştirdiğimiz röportajın sayfalara taşındığı Galatasaray Dergisi’nin 92. sayısında, Temmuz ayında Hollanda’da gerçekleştirdiğimiz sezon öncesi kampıyla ilgili tüm ayrıntılar da yer alıyor. Galatasaray Dergisi’nde ayrıca erkek basketbol takımımızın yeni çalıştırıcısı Oktay Mahmuti’yle ve geçtiğimiz aylarda evlenen Yağmur - Sabri Sarıoğlu çiftiyle yaptığımız röportajlar yer alıyor.

Tüm okuyucularına lig fikstürü hediye edecek olan dergimiz sayfalarında ayrıca, okuyucularımıza 10 adet Galatasaray forması ve Aral Ticaret’ten 1 adet PC oyununun hediye edileceği Galatasaray bulmacaları yer alıyor.

Galatasaray Dergisi'nin 92. sayısı içerisinde yer alan konulardan bir kısmı şöyle:

”Ayın Aydınlık Yüzü” Frank Rijkaard
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Türkiye şartlarına daha hakim olduğu ikinci sezonu öncesi ligi, Galatasaray’ı ve beklentileri değerlendirdi. Frank Rijkaard’la gerçekleştirdiğimiz röportaj, Galatasaray Dergisi’nin 92. sayısında.

Hollanda Kampı
Yeni sezon öncesi Hollanda’nın Venlo kentindeki Horst kasabasında bir hazırlık kampı geçiren Galatasaray Futbol Takımı’nın kamp sürecinden tüm ayrıntılar, güzel fotoğraflar eşliğinde Galatasaray Dergisi’nde yer alıyor.

Oktay Mahmuti
Galatasaray Cafe Crown, talihsiz geçen bir sezonun ardından geleceği için yeni bir sayfa açarken, burada en önemli görev yeni çalıştırıcımız Oktay Mahmuti’ye düşüyor. Oktay Mahmuti, dergimizde yer alan röportajında tüm hedeflerini anlatıyor.

Yeni Evli Çift: Yağmur & Sabri Sarıoğlu
Galatasaray Altyapısı’nın son yıllarda A Takım’a kazandırdığı en önemli oyunculardan Sabri Sarıoğlu, dünya evine girdi! Sabri ve eşi Yağmur Hanım, nasıl tanıştıklarını, evliliklerini ve mutluluklarını evlerine konuk olan Galatasaray Dergisi’yle paylaştılar.

Orkun Darnel
Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel’den, voleybol şubemizdeki yeniden yapılanmayı dinledik.

Şampiyonluklar ve Arka Planları
Futbol ve hayat iç içedir; şampiyonlular yaşanırken arka planda çok şey gelişir… Gündüz Kılıç - Coşkun Özarı ikilisinin yönetiminde, Turgay Şeren’in kaptanlığında ve Metin Oktay’ın 38 golünün büyük etkisiyle alınan 105 gollü 1962-63 sezonu şampiyonluğumuzun, futbol ve ötesindeki hikâyesi Galatasaray Dergisi’nin 92. sayısında.

Karşı Kıyıdan: Metin Tekin
Bir Beşiktaş efsanesi, ancak eski bir Galatasaraylı olan Metin Tekin ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiyle birlikte, Karşı Kıyıdan bölümümüz tekrar start alıyor…

Forma Lansmanı
Mercan, Arslan ve Parçalı. 2010-2011 sezonunun formaları, Mustafa Altıoklar’ın çektiği kısa filmler eşliğinde tanıtıldı.

Kürek ve Sutopu Şampiyonlukları
Galatasaray denizde de, havuzda da güldü. 2010 yılı, su sporlarında zafer yılı oldu. Başarılarımız, Galatasaray Dergisi’nin 92. sayısında.

Voleybol Tarihi
Galatasaray Dergisi’nde yeni bir seri. Filenin sarı kırmızı tarihi.

Türk Telekom Arena
Türk Telekom Arena’da sona yaklaşılıyor. Stat inşaatından son kareler ve haberler dergimiz sayfalarında.

Basketbolda Transferler
Galatasaray Cafe Crown ve Galatasaray Medical Park, çok sayıda transfer yaptığı yeni sezon öncesi çok iddialı. Yeni transferlerimizin tanıtımı dergimizde.

Voleybolda Transferler
2010-11 sezonu öncesi voleybol takımımız da önemli takviyelerle güç kazandı. Yeni voleybolcularımızı dergimizin sayfalarında daha yakından tanıyacaksınız.

Dünya Kupası
Dört yıl daha geçti, bir Dünya Kupası daha geride kaldı. Avrupa Şampiyonası’nın ardından bu turnuvada da mutlu sona ulaşan İspanya’nın duble yaptığı, vuvuzelaların damga vurduğu 2010 Güney Afrika Dünya Kupası’nı mercek altına aldık.

Aslan Parçası
Aslan parçalarına sarı kırmızı sayfalar. Haydi bakalım çocuklar, bu sayfalar da sizler için… Galatasaray Dergisi'nin 92. sayısında dünyaya çocukların gözünden bakmaya devam ediyoruz ve yine sarı kırmızı gözlüklerle.

Futbol ve Hayat
Hayat futbola fena hâlde benziyor. Galatasaray Dergisi de, büyük ilgi gören bölümü “Futbol ve Hayat”da bu iki olgunun kesiştiği noktalara bakmaya devam ediyor. Okuduğumuz kitaptaki bir satır, şans eseri karşılaştığımız bir fotoğraf karesi, bir internet sitesi ya da sokakta yürürken karşılaştığınız bir “an”… Futbol ve Hayat, Galatasaray Dergisi’nde…

Yakın ve Uzak Plan
Arşivlik fotoğraflarla günümüzden ve tarihimizden görsel anlar.

NBA'e Bakış
NBA'de 2010-11 sezonu öncesinde ligin kaderini değiştirecek oyuncu değişimleri oldu. Yeni sezon öncesi değerlendirmeler ve geçtiğimiz sezon finalinin öyküsü bu ay da NBA köşemizde.

Haberler
Geçtiğimiz ay sarı kırmızıya dair olanlar…

Ayın Ardından
Ayın öne çıkanları…

Okur Mektupları
Sizlerden gelen öneriler, tavsiyeler, sorular…

Dakika 90
Bu ayki konuğumuz seksenli yılların ortasından doksanlı yılların ilk yıllarına kadar Galatasaray’da önemli görevler üstlenmiş eski oyuncumuz Erhan Önal.

Ve diğerleri:
Ayhan Güngör(Hopdedik) ile Müzik ve Galatasaray
İlkay Yıldız’ın kaleminden Tribün Notları
Zoban Ra. ile Z Raporu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder