5 Kasım 2010

De La Red Nokta Koydu

4 Kasım 2010 belki bi çoğumuz için sıradan bi gün ama İspanyol oyuncu Ruben De La Red için çok şey ifade ediyordu.Çok kısa süren futbolculuk kariyeri dün tam anlamı ile bitip, yeni bir kariyer başladı futbol antrenörlüğü...

Herşey iki sene önce Real Madrid'in Real Union ile oynadığı Kral Kupası maçında yere yığılıp Ruben'in hastalığının ortaya çıkması ile başladı.Ve daha yaşı 23' tü bu da bir futbolcu için daha yolun başı demektir.2 yıldır sağlık kontrolleri yapılan Ruben dün futbola veda etti.

Ruben'in futbola veda antörlüğe merhaba dediği basın toplantısına Jorge Valdano eşlik etti. Spor Genel Miguel Pardeza Yardımcısı Futbol Direktörü Ramon Martinez ve Oluşum Direktörü Alberto Giraldez de basın toplantısında katıldı.

Futbol oynamasının çok riskli olduğunu belirten De La Red, "Kalbimdeki sorun nedeniyle futbolu bırakıyorum. Son iki yılımda geri dönmek için yoğun çaba sarfettim ancak kalbim futbol oynamama izin vermedi. Real Madrid kulübünü hep evim olarak görmüştüm. Kariyerime burada antrenör olarak devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Basın toplantısında genç oyuncunun yanında bulunan Real Madrid Genel Menajeri Jorge Valdano ise, "25 yaşında futbolu bıraktığı için çok üzgünüm ancak çok iyi bir antrenör kazandık. De La Red bundan sonra Mourinho'nun ekibinin bir parçası olacaktır" şeklinde konuştu.

Antrenörlük kariyerinde başarılı olman dileğiyle Ruben...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder