11 Aralık 2010

Galatasaray 0 - 2 G.Birliği

STSL'nin 16. haftasında Ali Sami Yen' de oynadığımız son lig maçında Gençlerbirliğine 2-0 mağlup olduk. Yoğun kar yağışı altında geçen karşılaşmada daha maçın başında 32. saniyede Hurşut'un şutunu ağlarımızda gol olarak gördük. 26. dakikada Hurşut ilk golü attığı yerdeydi, bu sefer aynındaki arkadaşı Orhan Şam'ı gördü pasını verdi Orhan'ın şutu çaprazdan gol oldu. Skor 2-0 oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma böyle bitti.

Herşey çok güzel olmalıydı Ali Sami Yen'den son maçta galip gelmemiz gerekiyordu ama olmadı. Ruhsuz futbolcular topluluğu bize bir gram mutluluğu çok gördü. Belki bu maçı yenmemizin çok önemi olmazdı herhangi bi zamanda olsa. Ama bugün herhangi bi zaman, herhangi bir maç değildi. 46 yıldır maçlarımıza ev sahipliği yapan stadımızdaki son lig maçımızdı. Güzel bir veda olmalıydı ama olmadı. Onlarada kızamıyorum aslında. Onlar istemezmiydi galibiyet ile bu günde bizi mutlu etmeyi. Ama işte bazen işler kolay olmuyor. Daha ligin başında yapılan yanlışlıkların sonucunu şuan yaşıyoruz. Şuan suçlu alıyorsak tek suçlu yönetimdir. 
Galatasaray büyük bir camia bunun ötesi berisi yok, şuan belki rakip takımlarımızı bizim ile alay ediyorlar küme düşcekler, seneye maçlar TRTde yayınlanıcak vs. gibi geyikler dönüyor net aleminde ama onlara sadece gülüyorum. Çocukca şeyler bunlar. Galatasaray kötü bir dönemde ve ne kadar çabalasada olmuyor. Çünkü az önce dediğim gibi sezon başında yapılan yanlışlıkların suçudur bu şuanki durumumuz. Bu kötü durumdan kurtulmak için bir çok değişiklik yapılmalı. Yönetimden,futbolcusuna kadar herşey değişmeli. Hagi bile bence gönderilmeli. Takımda yeni stadla birlikte yeni bir kadro kurulmalıdır. Bencil yönetim olmamalı takımı düşünmeli, başarılı değilse bırakmalıdır. Şuan Adnan Polat'ın yaptığı bencillikten başka bir şey değildir. Adnan Polat'ın şuan ki tek arzusu yeni stadın onun yönetiminde açılması. Burası senin babanın dükkanı değil Adnan, yeri gelir sende gidersin, yeri gelir Hagi'de gider, en yararlı futbolcumuzda gider. Galatasaray başarısı için savaşılmalı, sevenleri üzmemek gerek. Ama siz bizi öyle üzdünüz ki, ligde başka bir maçı kaybetme lüksünüz olabilirdi ama bu gece bunu yapmamalıydınız. Yazıklar olsun...

Sami Yen Size Hakkını Helal Etmiyor.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder