23 Ocak 2011

İlk gol Servet'ten / Galatasaray 1-0 Sivasspor

Yeni stadımız Türk Telekom Arena'da çıktığımız ilk maçı Servet Çetin'in attığı gol maçı 1-0 kazanıp haftayı 3 puan ile kapattık.

Maça yarım saat kala kaptan Arda kadrodan çıkarılıp yerine Yekta kadroya alınmıştı. Yeni trasferlerden bir diğer isim Bogdan Stancu ise yedekler arasındaydı. Daha maç başlamadan taraftar stadı inletmeye başladı ve maçın başlaması ile Sivasspor u kendi kalesine haps ettik. 6ıncı dakika da Yekta boşta kalan topa vurdu ama kaleyi bulmadı. Kendi sahasına haps olan Sivasspor maçı sertleştirdi. Cana da maçta sarı kart görerek haftaya deplasmanda oynanılacak maçta cezalı duruma düştü. Maçın sertleşmesi ile ilk yarının sonlarına doğru tempo düştü ve ilk yarı beraberlik ile bitti.

Maçın ilk yarısında mutlak kazanmak için çıkan takımımız yine tek kale bir maç oynadı.
50nci dakika da Kazım çaprazdan vurdu kaleci Korcan dan seken top kornere gitti. 7 dakika sonra Barış cezasahası dışından kaleyi gördü Korcan auta çeldi topu. Ve 70inci dakika da Türk Telekomda ilk gol geldi. Maçın istekli isimlerinden Sabrinin pasında Barış cezasahası içinde hareketli sağ çaprazdan topu arkaya çıkardı Servet boş kaleye golü atıp takımımızı öne geçirdi ve aynı zamanda Türk Telekom Arena'da ilk golü atan oyuncu olarak tarihe geçti. İlerleyen dakikalarda Sivassporun direkten dönen bir topu oldu. Maçta Servet in golünden başka gol olmayınca maç 1-0 bitti ve Türk Telekom daki ilk lig maçımızı galip kapatmış olduk.

Yeni transferlerimizden Bogdan Stancu 58inci dakikada Emre nin yerine oyuna girdi.
Stancu da, Culio da, Yekta da iyi transfer olduklarını gösterdiler. Maça Kazım ile değilde Stancu ile başlasak belki ilk yarıdan golü bulabilirdik. Türk Telekom Arena da oynamanın getirmiş olduğu hava ve yeni transferlerin kalitesi ile Galatasaray'ımız sezonun ilk yarısından daha iyi bir takım olduğunu gösterdi. Böyle sürmesi dileğiyle.

GALATASARAY-SİVASSPOR:1-0
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Servet, Cana, Hakan Balta (dk. 64 Insua), Ayhan (dk. 80 Mustafa), Barış, Culio, Emre (Dk. 58 Stancu), Yekta, Kazım
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin (Dk. 46 Mehmet Nas), Ziya, Grosicki, Kadir, Tomas, Erman (Dk. 76 Eneramo), Mehmet Yıldız, Pedriel (Dk. 46 Kamanan)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GOL:Dk. 71. Servet
SARI KARTLAR: Rada, Ziya, Cana, Culio, Navratil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder