20 Şubat 2011

Evimizde mutluyuz / Galatasaray 1-0 Bucaspor

Spor Toto Süper Ligi'nin 22.haftasında konuk ettigimiz Bucaspor'u Culio'nun attığı gol ile mağlup ettik.
Yaşadığı sakatlıklardan dolayı dört aydır ilk 11'de forma giyemeyen Baros ve iki aydır ilk 11'de başlamayan Çağlar maçın ilk 11'inde forma giydi. Cezalı Ayhan ve sakat olan Pino,Kewell,Arda,Hakan Balta maçta forma giyemedi.

Zapata/Caglar-Cana-Servet-Serkan/Neill/Kazım-Culio-Sabri/Baros-Stancu ilk onbiri ile çıktığımız maçta ilk yarıda istedigimiz oyunu oynayamadık. Eksikleri bulunan ve ligin en basit takımlarından birine karşı ilk yarıda zorlandık. Rakip Bucaspor'un 2, bizim ise 1 topumuz direkten döndü.

Maçın ikinci yarısında daha iyi oynayan takımımız ikinci yarının 20. dakikasında Culio ile golü bulduk. Bucaspor'un da tehlikeli pozisyonları oldu. Mendy nin bitirciligi daha iyi olsaydı. Zapata diyer maçlarda ki gibi formsuz olsaydı bugün yenilebilirdik.

Yeni stadımıza geçtigimizden beri oynadığımız üçüncü maçıda galibiyet ile kapattık. Arena'nın büyüsü devam ediyor..

GALATASARAY: 1 - BUCASPOR: 0

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, İsmail Şencan, Serdar Akçer

GALATASARAY: Zapata, Serkan (Dk. 56 Yekta), Cana, Servet, Çağlar, Neill, Sabri (Dk. 90 2 Mustafa), Culio, Stancu, Kazım (Dk. 87 Emre), Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

BUCASPOR: Londak, Kamil Ahmet, Serkan, Orhan (Dk. 18 Erman), Mulemo, Onur (Dk. 51 Civar), Ragıp, Erkan, Mendy, Beto (Dk. 61 Cenk), Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GOL: Dk. 76 Culio (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 39 Erkan, Dk. 54 Civar, 90 1 Ragıp (Bucaspor), Dk. 65 Cana, Dk. 81 Neill, Dk. 82 Kazım, Dk. 84 Stancu (Galatasaray)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder