7 Şubat 2011

Mekan mı oynatıyor ne ? / Galatasaray 4-2 Eskişehir


Spor Toto Süper Ligi'nin 20.haftasında kendi sahamızda karşılaştığımız Eskişehir'i 4-2lik net bir skor ile yendik.

Ayhan'ın cezalı,Barış'ın sakat,Mustafa Sarp'ın ise yedek başladığı maçta BAM'sız bir oyun daha ilk devreden 3-0 öne geçmemizi sağladı. Maç öncesinde bir rekor denemesi vardı. El ile hazırlanmış dünyanın en uzun pankartı denemesi. Bu rekor Barcelona'daydı ta ki dün geceye kadar. Dün gece açılan pankart tam 315metreydi ve bu bir rekordu.Pankartta ''106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu Ultraslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği, anlı şanlı Galatasaray'' ifadeleri yer aldı.

Gaziantepspor ile kupada oynadığımız maçta gözlemlediğim olay pas alışverişinin olmayışıydı. Aynı olay Bursaspor maçında da yoktu. Eskişehir maçında ise ortasaha lokomotif gibi işledi ve meyveleride goller ile aldık. Maçın 10uncu dakikasında gelen golü atan Cana, TT Arena'da gol atan ilk yabancı oyuncu olarak tarihe geçmiş oldu. Gaziantep deplasmanında fileleri sarsan Stancu, TT Arena'da oynadığı ilk maçıda es geçmedi. Asya Kupasından geçtiğimiz hafta dönen Kewell da ilk yarının uzatma dakikalarında takımını rahatladan golü attı. Çok seviyoruz lan Kewell'ı.. !! 

İkinci yarıda tempoyu azaltan, ama disiplinden ödün vermeyen takımımız skorun rehavetine az da olsa kapılmış olacak ki yedigi iki gol ile korkuttu. Eskişehir'in ikinci golü frikikten eski oyuncumuz Ümit Karan'dan geldi. TT Arena'da atılan ilk frikik golünü eski oyuncumuzdan yemekte futbolun cilvesi herhalde. Eskişehir'in bulduğu goller ile skor 3-2 olsada 63üncü dakika da oyuna giren gol makinası Baros skoru 4-2 yaptı. Baros bir sezonu sakatlanmadan kapatsa 20küsür gol rahat atar. Dilegimiz bu güzel oyununun her maça yansıması..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder