28 Şubat 2011

Misimovic Dinamo Moskova'da..


Galatasaray teknik direktörü Hagi ile bir türlü yıldızı barışmayan Boşnak futbolcu Zvjezdan Misimovic 18 Kasım 2010 da kadro dışı kalmıştı. Disiplinsiz tavırları bahane edilerek kadro dışı bırakılmıştı.

Sezon başında Almanya Bundes Liga ekiplerinden Wolfsburg'dan transfer edilen Zvjezdan Misimovic büyük umutlar ile transfer edilmiş, 10 numara görevini üstlenmesi için alınmıştı. Lige kötü başlayan Galatasaray'da Rjikaard gönderilmiş ve yerine efsanevi oyuncu, eski teknik direktörümüz Hagi gelmişti. Hagi'nin ilk maçında Fenerbahçe ye karşı şans verdiği Misimovic bir daha kadroda şans bulmakta zorlanmıştı. Galatasaray forması ile 9maça çıkan Misimovic gol atma başarısı göstermemişti.

Yönetimin defalarca Misimovic'i affet çağrısına kulak asmayan Hagi, Misimovic'e bir kez olsun şans vermemişti. Kötü giden sezonda Misimovic gibi bir oyuncuya şans vermeyen efsanevi oyuncumuz Hagi'nin böyle bir şey yapmasında mantık hatası var. Ya Misimovic kurban edilecekti yada Hagi. Kurban edilen kişi Misimovic oldu. Bir kaç gündür medyada haberleri çıkan oyuncu Rus kulüp Dinamo Moskova'ya transfer oldu.

1 yorum:

  1. Ben artık Misimoviç olayında Hagi'ye kabahat bulmuyorum.Bu işin tamamen Meira,Keita olayında olduğu gibi idari bir karar olduğunu düşünüyorum.Hagi'de dedi zaten,ne sakız ne de başka bişey.Açıklanmadıysa bu adamın niye kadro dışı kaldığı,bu tamamen idari bir karardır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil