14 Mart 2011

Ankaragücü 3-2 Galatasaray

Ankara'da gündüz saatlerinde oynanılan maçın hiç bir önemi yoktu bizim için. Ligden zaten koptuk, Avrupa kupalarına katılmak da hayal oldu. Bu maçın tek önemi Cuma günü oynanılacak Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmak olabilirdi. Kart cezası sınırında olan Culio Ankaragücü maçı kadrosuna dahil edilmemişti. Baros sakat olduğu için Stancu forvet oynadı. Pino ve Kewell ise kanatlarda görev yaptı. İlk yarıda uzun toplar ile rakip alana gitmeye çalışan takımımız Kewell'ın Pinoya attığı pas ile başlayan pozisyon, Aydın'ın golü atması ile pozisyon gol ile sonuçlandı. Aydın gelecek sezon için kadrodan düşünülmeyen bir oyuncu niye bu maçta görev verildiğini anlamak zor. Maç içerisinde sayısız pozisyon öldürdü ama yinede şans bugün ondan yanaydı. İlk golü boş kaleye attı, ikinci golde ise yine Aydın'ın adı vardı. Golü atmasa da direkten dönen topu Pino alıp müthiş bir gol attı. Pino ilk yarıda ki Fenerbahçe maçında güzel oynamış ama sayısız gol pozisyonu kaçırmıştı. Haftaya oynanılacak maçta Baros forvet oynayacak. Pino ve Kazım kanatlarda oynar büyük ihtimal. Bu maçın nasıl kaybedildiğini anlamadım. Bir anda oldu her şey, Sestak 51 de skoru beraberliğe getirse de Pino maçı çevirmişti. Daha sonra yapılan yanlış taktik değişiklikleri olsa gerek bugün maçı kaybettiren. Stancu yu oyundan alıp Barış Özbek'i oyuna sokan Hagi, forvete Pino'yu çekti. Daha sonra ise Pino'yu da oyundan alıp haftalar sonra oyuna giren Arda'yı oyuna aldı. Canayı defansa çekip, Çağlar'ın yerine Mustafa Sarp'ı alıp, Mustafa yı ön liberoya aldı. Mustafa Sarp insanı katil edecek bir tip ve tekniğe sahip. Nefretlerimi sunar yazımı noktalandırırım.
GalatasarayZapata, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Çağlar Birinci (Dk.80 Mustafa Sarp), Lorik Cana, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Pino (Dk.81 Arda Turan), Harry Kewell, Bogdan Stancu (Dk.64 Barış Özbek)
AnkaragücüÖzden, Uğur, Rajnoch, Zewlakov, Klukowski, Gabric (Dk.63 Bednar), Adem, Sapara, Serdar (Dk.63 Özgür Çek), Fatih (Dk.78 Turgut), Sestak
Sarı Kartlar: Dk.33 Adem, Dk.83 Uğur (Ankaragücü), Dk.43 Lorik Cana, Dk.73 Çağlar Birinci (Galatasaray)
Goller: Dk.51, 85 ve 87 Sestak (Ankaragücü), Dk.31 Aydın Yılmaz, Dk.61 Pino (Galatasaray)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder