6 Mart 2011

Penaltı yok mu? / Galatasaray 0-0 Kardemir Karabük


Dakika 3, Baros sol korner bayrağından daha yakın bir yerden ceza sahasında bulunan Kazım'a pasını aktardı. Kazım topla buluştu, Muhammet Özdin öyle dengesiz topa girdi ki ister istemez penaltıya sebebiyet verdi. Ama maçın hakemi İlker Meral devam kararı verdi.

Tamam iyi bir sezon geçirmiyoruz, takımda iyi oynamıyor. Hiç bir şey yolunda da gitmiyor. Ama bir değil iki değil, bu sene hakem hatalarından epey başımız ağrıdı. İlk yarı da ki Karabük maçın da olmadık şeye penaltı verirler. Daha maçın başında böyle bir pozisyona penaltı vermezler. Futbolcular değil maçın sonucunu hakemler belirliyor. En iyisi futbolcular değil de hakemler çıkıp oynasın maçı.

Maç hakkında da bir kaç şey söyleyeyim. Diğer maçlara oranlar iyi oynadık. Zaten yeni stat da içeride oynadığımız tüm maçlarda iyi oynadık geçen haftaki Bucaspor maçı hariç. Gerçi ondada üç puanı zora ki aldık. Bu akşam ki maçta taraftar azdı, gelen kısımda zaten protesto amaçlı gelmişler. Hagi'nin kredisi çoktan tükenmişti ama bu maçta protestolar hat safhaya çıktı. 

Maçta bolca pozisyon bulduk, direkten dönen topumuz falan var. Karabük takımına da pozisyon vermedik. Emenike'nin de sakat olması Karabük'ü gol yollarında zora soktu. Ligin bitimine daha 10 hafta var ve hiç bir şekilde hedefimiz kalmadı. Elimizde kalan tek hedef Türkiye Kupası hedefi de bitti. Galatasaray'ın bu saatten sonra ki tek hedefi gelecek sezonun planlarını yavaş yavaş kurmak olmalıdır. Seneye düşünülmeyen oyuncuları şimdiden oynatmamaktan başlanmalı mesela..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder