25 Mayıs 2011

Selçuk İnan Galatasaray'da


Sezon bitti ve yerli-yabancı fark etmeden takımı güçlendirecek transferler birer birer yapılmaya başlandı. Elmander ile transfer açılışını yapmıştık şimdi de yerli olarak açılışı Trabzonspor'lu orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile anlaştık. Bonservisi elinde bulunan oyuncu için bonservis bedeli ödemedik. 5 yıllık anlaşmaya vardığımız oyuncu bugün Hasan Şaş ile bir otel de bir araya gelip konuşmuşlardı. Hasan Şaş yeni görevinde ilk olumlu hareketini de yapmış oldu. Böyle devam.

Selçuk İnan yerli orta sahalar arasında en iyilerden, hatta Türkiye'de forma giyenlerden en iyisi diyebiliriz. Oyun kurabilen, defansa yardım edebilen, duran topları ve uzaktan şutları iyi olan Selçuk İnan ilacımız olan bir futbolcuydu. 

Üç sene önce Trabzonspor'a transfer olan Selçuk İnan, 112 karşılaşmada 108 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 7'de golü var. Manisaspor'da patlama yaparak 3 sene önce Trabzonspor'a transfer olmuştu Selçuk İnan. Burada da kalitesini sürdüren Selçuk milli takımında önemli bir oyuncusu oldu. Sözleşmesi bu sezon sona eren Selçuk'a Avrupa'dan ve Türkiye'den teklifler geliyordu Selçuk tercihini bizden yana kullandı. 

HOŞGELDİN SELÇUK İNAN !!!

Resmi siteden Selçuk İnan Transferi, Selçuk İnan Galatasaray'da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder