20 Mayıs 2011

Ünal Aysal'dan Açıklamalar


Galatasaray'ımızın yeni Başkanı Ünal Aysal bu gece NTV Spor'da %100 Futbol programına konuk oldu ve yaptığı açıklamalardan satır başları şunlar;

-Saat 19:05'de Fatih Terim ile anlaştık.Galatasaray'ın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapma kararını aldık.

-Takımdan çok oyuncu gönderilebilir ama gönderilecek oyuncular önümüzdeki günlerde yapacakları, maçlar, antrenmanlar vs. bunlarda teknik ekibin yönlendirip bize tavsiye edeceği liste olacak.

-Bolton'da forma giyen İsveçli futbolcu Johan Elmander ile anlaştık, Kim Kalstörm ile ilgileniyoruz.

-Bülent Tulun benim futbol danışmanımdır.

-Yabancılardan bir eleme yapılacak. Mümkünse yararlı olabilecek oyuncular tutulacak.

-Fatih Terim de, bende Arda'yı takımda tutmak istiyoruz. Ama Arda'nın da burada söz hakkı var. Kontratımız var, orada bir sorun yok ama bize gönülsüz oynayan bir oyuncu benim için o kadar üzerinde ısrar edilmesi gereken bir oyuncu değil. Hoca muhakkak Arda ile kendisi direkt konuşacaktır, ondan sonra gerekirse ben konuşacağım.

-Basketbolda çok başarılı olan bizden evvelki yönetimin bir üyesi var, Hakan Üstünberk ve ekibi. Onlarla devam etmek istiyoruz. Bu da işimizin doğasında var. Belki bazı arkadaşların endişeleri de olabilir. Diğer bürokratlarımızın, profesyonellerimizin de bu tip endişeleri olabilir. Başarılı, performansı iyi olan ve kulübe artı getiri sağlamış bütün elemanları biz mümkün olduğunca bünyemiz içinde tutmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder