21 Haziran 2011

Ender Arslan & Cevher Özer & Epiphanny Prince

Cevher Özer ve Epiphanny Prince transferleri dün gerçekleşti. Cevher Özer Erkek Basketbol Takımımıza Beşiktaş Cola Turka'dan transfer edildi.

Dört numaralı pozisyonda görev yapabilen 2.05 metre boyundaki Cevher Özer, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Bayan Basketbol Takımızın transferi Epiphanny Prince 11 Ocak 1988 tarihinde Amerika'nın New York şehrinde doğdu. Geçtiğimiz sezon Rusya Basketbol Liginde oynayan Amerikalı genç basketçi henüz 23 yaşında. Bir ve iki numaralı pozisyonlar da oynayan Prince, 1.75 boyunda. Prince aynı zamanda Rus vatandaşlığı da bulunuyor.

Ender Arslan Efes Pilsen'den transferimiz. 3 senelik sözleşmeye bugün imza atan milli basketbolcumuz 28 yaşında ve point-guard pozisyonunda oynuyor. 1.90 boyunda ki basketbolcumuz Efes Pilsen ile 5 şampiyonluk yaşadı. Oynadığı takımların yanı sıra milli takımında her zaman önemli bir oyuncusu olan Ender Arslan'a hoş geldin diyor Galatasaray'ımız da başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder