6 Eylül 2011

Son aslan Sercan Yıldırım

2011-2012 sezonun son transferi Bursaspor'dan transfer edilen Sercan Yıldırım oldu. Forvet hattına yapılan bu yerli transfer gelecek adına da yatırım oldu. Sercan Yıldırım henüz 21 yaşında ve 5 yıllık sözleşme imzalandı. Bursaspor'a ödenen bonservis ücreti 3 milyon euro.

2007-2008 sezonunda Bursaspor'da ilk kez A takım forması giyen Sercan, 2008-2009 sezonunda kendini daha da geliştirdi. Oynadığı 30 maçta 11 gol 2 assist yaptı ve takımının 6. olmasına katkıları büyüktü. Bir daha ki sezon ise hem Bursaspor için hem de Türkiye Futbol tarihi için çok önemli bir sezondu. Yıllar sonra hem şampiyonluk İstanbul dışında bir başka takıma gidecek hemde Trabzonspor haricinde başka bir Anadolu takımı şampiyonluk ipini göğüsleyecekti. Takımı Bursaspor'un şampiyon olduğu bu sene Sercan Yıldırım, 24 karşılaşmada forma giyip sadece 4 gol atabilme başarısı gösterdi. Bursaspor'un şampiyonluğunun ardından takımı bozmayıp yeni sezona yeniden şampiyonluk hedefi ile gideceğini söylemişti ve Sercan Yıldırım da takımda kalmıştı. Geçtiğimiz sezonu Sercan 22 karşılaşmada forma giydi ve 7 gol attı.

Yeni sezon öncesi satılık listesine konulan Sercan Yıldırım bir ara Dinamo Kiev'e transfer olmuş oyuncu Rusya'ya gitse de iki kulüp arasında ki bonservis sorunu yüzünden transfer iptal olmuştu. Son olarak Sercan Yıldırım transferi için araya giren Adnan Öztürk, Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile Sercan konusunda anlaştı ve Sercan transferini transfer döneminin son gününde bitirdi.

Genç yetenek Sercan Yıldırım'a hoş geldin diyor, Galatasaray'da başarılı olmasını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder