2 Ekim 2015

Kimlik kaybı

Son dört sezon muhteşemdi. 3 lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası, Süper Kupa şampiyonluğu, CL çeyrek finali. Güzel günler.

İleriye gidilmesi gereken durumlarda maalesef mehter takımı gibi 2 ileri bir geri bir takımımız var. Şampiyonlar Liginin gediklisi olmasına rağmen deplasmanda en son 2012-2013 sezonunda çeyrek finalinde Schalke'ye karşı galip geliyorsak  ve takvimler 12.03.2013'ü gösterdikten sonra oynanan 18 avrupa maçından sadece 3 kez galip gelebiliyorsak büyük bir sorun vardır.

Puanlar kaybedilir, kazanılır ancak yolunda gitmeyen yönetim, takım içi husursuzluklar, transfer planlaması hataları her sezon daha da kötüye gidiyor.

Herkes transfer diye yakınırken, rakipler kadrolarını ve yedek kulübelerini dahi zenginleştirirken "denge" dendi tutturuldu. Sezona kötü başlandı.

Şu an kadrodaki oyuncularımızda formsuz. Önce Muslera. Daha sonra Semih. Şimdi de Sneijder diyebiliriz. Kimse bunları suçlayamaz. Sayısız kredileri var. Transferin son gününde Telles gönderilip; Carole, Olcan ve Hakan Balta'ya sol bek olarak bel bağlamak Galatasaray'ın işi değildir. Sağ bekte sadece Sabri, Tarık varken bunların yokluğunda boşluğa düşüldüğünde stoper olarak kiralanan Denayer'den sağbeke geçirilmemeli.

Kewell'ların, Hasan Şaşların defans oynadığı. Sol kanat olan Riera'nın sol beke dönüştüğü yer olmamalı burası.

Hatalı olan varsa bunun bilincindedir. Vicdan önemli şeydir. Başarısız olanlar Galatasaray'a en büyük yararını giderek sağlayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder