22 Ağustos 2010

İşte Misimovic'in alternatifi



Misimovic, kulüpten ayrılmak istediğini açıklamasına karşın Wolfsburg bu konuda asla geri adım atmıyor.
Vatan'ın haberine göre bu nedenle G.Saray Emana'ya artık daha sıcak bakıyor. Sezgin İspanya'da Betis'le anlaşmanın peşinde.
G.Saray'ın ısrarla istediği ancak Wolfsburg'un bırakmadığı Zvjezdan Misimoviç, takımdan ayrılmak istediğini adeta haykırdı ancak Wolfsburg'un geri adım atmaması nedeniyle G.Saray'da Emana ismi ağırlık kazandı. Alman ekibinin önceki gün Bundesliga'nın açılış maçında B.Münih'e 2-1 yenildiği karşılaşmada 2. yarıda oyuna giren Boşnak yıldız, mücadelenin ardından Alman televizyon programı Liga Total'e açıklamalar yaptı.
Hiçbir futbolcunun severek kulübede oturmayacağını söyleyen 28 yaşındaki oyun kurucu "Wolfsburg ile kontratını bitirmek ister misin?" sorusuna "O konuda hiçbir şey söylemek istemiyorum" cevabını verdi. "Peki önümüzdeki Mainz 05 maçına çıkacak mısın? sorusu yöneltilince de "Daha yarın ne olacağını kesin bilemezken, şimdi kalkıp 2 gün sonrasını konuşmak abest olur" yanıtıyla kulüpten ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu net bir biçimde ifade etmiş oldu.
İlk 11'deki yerini kaybeden ve takımının Juventus'lu Diego ile ilgilenmesinden rahatsız olan Misimoviç, bu gelişmelerle ilgili olarak "Bunlar umrumda değil dersem yalan olur. Siz dururken, mevkinize başka birisini aramalarını kabullenmek kolay değil. Artık transfer döneminin bitmesine bir kaç gün kaldı. Olacaklara bakacağız" yorumunu yaptı.
Ancak Misimoviç'in bu sözlerine karşın Wolfsburg Sportif Direktörü Dieter Hoeness geri adım atmadı. Transfer dönemlerinde Boşnak oyuncudan bu tür açıklamalar duymaya alıştıklarını belirten Hoeness "İlk kez olmuyor. Ancak transfer sezonu bitip normal hayata dönüldüğünde çok iyi futbol oynamaya başladığına daha geçen sezon şahit olduk. O yüzden Misimoviç'i bırakmayacağız" dedi.
BETIS'E ÇOK FAZLA
Bu nedenle transferden umudunu büyük ölçüde kesen G.Saray Achille Emana için de görüşmelere hız verdi. G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, İspanya'da hem Betis hem de Kamerunlu yıldızla görüşmelere devam ediyor. Betis 8 milyon Euro istese de Emana'yı 5 milyon Euro'ya bitirmek isteyen Sezgin, bu futbolcunun 3. yıl üst üste 2. ligde oynamak istememesini ve maliyetinin artık Betis'e fazla gelmesini koz olarak kullanmaya çalışıyor.
Beklenen transfer: Jeff Banastey G.SARAY yönetimi A Takım için harıl harıl transfer çalışmalarını sürdürürken, altyapıya sessiz sedasız bir yıldız adayı kazandırıldı. G.Saray Kongre Üyesi Haymi Meşulam'ın ABD'den getirdiği 15 yaşındaki Jeff Banastey, sarı-kırmızılı takımın altyapı hocalarının büyük beğenisini kazandı. G.Saray'a denenmek için getirilen ve U-17 takımıyla çıktığı idmanlarda hocaların gözüne girmeyi başaran 1.82 boyundaki oyuncu, A2 Takım kadrosuna dahil edildi.
ABD'de yaşayan ve ABD U-15 Milli Takımı'nın formasını giyen Türk Yahudisi Banastey, santrfor oynuyor. Altyapı hocaları 
genç
oyuncunun büyük bir yeteneğe sahip olduğunu söylerken, G.Saray'ın bu oyuncuyu alarak önemli bir yatırım da yaptığını belirtiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder