24 Ekim 2010

Elden Kaçan 3 Puan | Fenerbahçe 0 - Galatasaray 0



Maç öncesinde ünlüler,spor yazarları,futbol seven herkes Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a yine şans vermeyeceğini maçı rahat kazanacağını söylüyordu.Aksine biz Galatasaray taraftarı olarak inanmıştık.Oyuncularda inanmış olacak ki, maçta hepsi harika oynadı.

Aykut konusunda temkinliydim.Allah'tan çok top gelmedi de korkulu rüya yaşatmadı bize.
Neill konusunda teredüttüm yoktu ama bu kadar göze batan iyi bir performans ile oynayacağını tahmin edemezdim.Pino'da geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı.Müthiş pozisyonlar buldu ama Galatasaray maçlarında ayrı bir motive olan Volkan golleri önledi.

İlk yarı; oyun olarak Galatasaray ilk yarı rakibininden daha çok arzulu,istekli,pozisyona giren,korner kullanan takımdı.İkinci yarı hem gol yemiceğimizin hemde gol bulacağımızın inancı ile başladık ikinci yarıya.Aykut hoca oyuncularını kendine getircek konuşmayı yapmış olacak ki, Fenerbahçe ikinci yarıya pozisyonlarla başladı.Pozisyonlar sonuç vermedi.Maç 0-0 bitti.


FENERBAHÇE-GALATASARAY

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, İsmail Şencan, Muhittin Gürses, Halis Özkahya

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Caner, Dia (Dk. 73 Kazım), Emre, Mehmet Topuz, Stoch, Alex (Dk. 70 Semih), Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Servet, Neill, Hakan Balta, Cana (Dk. 66 Serkan), Mustafa Sarp, Elano (Dk. 77 Emre), Misimovic (Dk. 56 Barış), Ayhan, Pino
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorge Hagi

SARI KARTLAR: Neill, Emre, Ayhan, Lugano, Pino

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder