23 Kasım 2010

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece..


 E GRUBU
21.45 AS Roma - Bayern Münih
21.45 FC Basel - CFR Cluj

F GRUBU
19.30 Spartak Moskova - Marsilya
21.45 FC Chelsea - Zilina

G GRUBU
21.45 Ajax - Real Madrid
21.45 Auxerre - AC Milan

H GRUBU
21:45 Braga - Arsenal
21.45 Partizan - Shakhtar Donetsk

Maçlar öncesi analiz.

E Grubu
 AS Roma - Bayern Münih: Ev sahibi ekip Lazio maçını kazandıktan sonra yükselişe geçti. Şampiyonlar liginde de turu geçip yoluna devam etmek istiyor. Alman ekibi Bayern Münih şampiyonlar liginde tüm maçlarını kazanıp ikinci turu garantiledi. Alman ekibinin rahat oynucağı maçta favorim Totti-Vucinic ikilisiyle Roma maçı kazanır.

 FC Basel - CFR Cluj: Cluj'un bir iddası olmadığı maçta Basel ise ikinci tura geçmek için son maçlar öncesi bu maçı kazanıp Roma'nın da Bayern karşısında yenilmesini umut ediyor. Avrupa'da yoluna devam etmek isteyen Basel bu maçı alır.

F GRUBU
Spartak Moskova - Marsilya: Fransa'da oynanan ilk maçı Rus ekibi kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta Zilina'yı 7-0 yenen Marsilya ise bu maçı alıp puanını 9 yapmak istiyor. Son maçını Zilina'ya karşı oynucak Spartak Moskova'nın son maçta işi kolay. Marsilya ise Chelsea ile oynayacak. O yüzden Marsilya bu maçı kazanıp son maçta ise en azından Chelsea'den puan almak istiyor. Zor maç olcak ama favorim Marsilya.


FC Chelsea - Zilina: Ev sahibi Chelsea tüm maçlarını kazanıp ikinci turu garantiledi. Zilina ise tüm maçlarını kaybetti iddaasız konumda bulunuyor. Bu maç için fazla birşey demeye gerek yok gecenin banko maçı.


G GRUBU
 Ajax - Real Madrid: Hollanda ekibi geçen haftaki maçlarda Auxerre'yi yenebilse 2.turlar için avantajlı konuma gelicekti. İspanyol ekip Real Madrid ise deplasmandaki Milan maçı beraberliği dışında tüm maçlarını kazandı 2.turu garantiledi. Ajax için önem taşıyan maç Real Madrid içinde El Clasico öncesi moral maçı olacak. Ajax puan için savaşsada Real Madrid bu maçı kazanır.


 Auxerre - AC Milan: Fransız klüp geçen haftaki maçlarda Ajax'ı yenip durumunu son maçlara bıraktı. İtalyan ekip Milan ise 5 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu maçı kazanıp 2.turu garantilemek istiyor. Üçüncü olup en azından Avrupa'da UEFA'dan yoluna devam etmek isteyen Auxerre' e karşı deplasmanda zor maç geçircekler. Ama Milan bir adım önde.

H GRUBU
 Braga - Arsenal: Arsenal ilk maçta Portekiz ekibini 6-0 gibi farklı skor ile yenmişti. Braga daha sonra Shakhtar ve Partizanı yenip şansını sürdürdü. Arsenal'in tek mağlubiyeti son maçta Shakhtar'a kaybettiği maçtı. Eksikleri bulunan İngiliz ekip Braga'ya acımaz.

 Partizan - Shakhtar Donetsk: Romanya ekibi Arsenal'i devirip puanını eşitleyip büyük bir avantaj kazandı. Son maçını Braga'ya karşı oynucaklar ama işi son maçlara bırakmak istemiyor bu maçıda kazanıp grup 1.liği için yarışmak istiyorlar. Partizan ise genelde maçlarında defans yaptı ama tüm maçlarında yenildi. Çokta kolay olmasa Shakthar maçı kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder