22 Kasım 2010

STSL 13. Hafta Ardından


Kayserispor 0-0 Galatasaray: İyiye doğru.. | Kayserispor 0-0 Galatasaray

Manisaspor 0-2 Bursaspor: Düşüşe geçtiği düşünülen Bursaspor, Manisa'yı deplasmanda devirip üstsıralardan kopmadı. Manisaspor kendi sahasında yine kötü maç geçirdi ve mağlup oldular. Bursaspor ise deplasmanda şuana kadar hiç kaybetmedi. Oynadığı 7 maçtan 5'ini kazandı.2 tanesi ise beraberlik ile sonuçlandı. Manisaspor bi türlü kendi sahasında topa sahip olup istediği oyunu oynayamıyor. Bursaspor oyunu eline alıp çok rahat kendi istediği oyunu oynadı ve golleri buldu. Bursaspor kötü gittiğini düşünenlere ise şunu diyelim, onlar takım olmayı başarmış bi gün kötü bi gün iyi olabilirler. Kolay ve haklı bir galibiyet aldılar.

Trabzonspor 0-0 Eskişehirspor: Futbolu futbol yapan şey "gol" yoktu belki maçta ama gol dışında herşey vardı. Son zamanlarda beraberlik ile sonuçlanıp zevk veren karşılaşmalardan biriydi Trabzon'da oynanan karşılaşma. Galatasaray'ı yıkan kişi Umut Bulut maçta vasatı aşamadı. Vasatı aşamamısını nedeni belkide Eskişehirspor'lu Safet Nadarevic'ti. Eskişehir maça beraberlik için gelmiş anlaşılan ve amaçlarına ulaştılar. Maçın son dakikasına kadar tempo yüksekti. Son dakikada Egemen'in kafası direkten döndü ve maç başladığı gibi bitti.

Beşiktaş 2-2 Konyaspor: Geçen hafta olmayan bir penaltı ile gol atıp öne geçen ve daha sonra son dakikalarda bulduğu golle galip gelen Beşiktaş bu hafta küme düşme potasından bir türlü kurtulamayan Konyaspor'u kendi sahasında yenemedi. Bulduğu pozisyonları kullanamayan Beşiktaş'a karşı, bulduğu pozisyonları gol ile sonuçlandıran Konya önemli bir deplasmandan puan almasını bildi.

Kasımpaşa 1-1 Gençlerbirliği: Ev sahibi Kasımpaşa önce Beşiktaş'tan bir puan, ardından Sivasspor'u yenip ilk galibiyetini alıp havaya girmesinin ardından kendi evinde Gençlerbirliği'ni yenip küme düşme potasından kurtulmak istiyordu. Gençlerbirliği ise orta sıralardaki yerini korumak için galibiyet en azından beraberlik istiyordu. Kasımpaşa kazanmaya daha yakındı ama galibiyet golü bi türlü gelmeyince maç beraberlik ile sonuçlandı.

Sivasspor 5-1 K.Karabükspor:  11 haftadır galip gelemeyen Sivasspor kendi evinde Kardemirspor'a karşı  attığı 5 gol ile galip geldi. Maça üç gol atan Sivasspor'lu oyuncu Ricardo Pedriel Suarez damgasını vurdu. Sivasspor'un diğer gollerini Cihan- ve penaltıdan Mehmet Yıldız atarken Karabük'ün tek golünü ise Şenol Akın attı.

Antalya 0-1 Gaziantep: Antalya da oynanan maça iyi başlayan takım Tolunay Kafkası'ın  takımı Gaziantepspor oldu. Golü ise ilk yarıda Serdar Kurtuluş attı. Eski Beşiktaş'lı Serdar geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe'ye gol atmıştı. Maçın ikinci yarısında Antalyaspor beraberlik için yüklendi ama kapanan Gaziantepspor'a golü atamadı. Maçın böyle sonuçlanmasının ardından Gaziantep üstüstte 3'üncü galibiyetini almış oldu.

Ankaragücü 2-2 İstanbul B.B: Ankara'da oynanan maçta goller 14 dakika içinde geldi. Önce Aydın ve Turgut'un golleriyle Ankaragücü öne geçti. Büyükşehir hemen toparlanıp golleri ardı ardına attı. Önce İbrahim Akın ile farkı bire indirip, hemen ardından Herve Tum ile skoru eşitledi. Büyükşehir galibiyet golü için yüklensede gol gelmedi maç bu skor ile bitti. Ankaragücü 15 puana yükseldi, Büyükşehir ise 23 puana yükseldi.

Fenerbahçe - : - Bucaspor: Maçın ardından birşeyler yazarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder