4 Aralık 2010

Ve Galibiyet.. | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray

STSL'nin 15. haftasında Galatasaray, ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa'yı deplasmanda 3 golle mağlup etti. Karşılaşmanın golleri Kewell, Pino, Hakan Balta'dan geldi.

Bu sezon daha ligin başından lige havlu atan Galatasaray, Kasımpaşa ile oldukça önemli bir maça çıktı. Eğer bu maçtan da kötü bir sonuçla ayrılsaydı takımda ve yönetimde tatsız olaylar olacağı kesin gibiydi. Ama kötü bir şey olmadı ligin dibine demir atan Kasımpaşa'yı 3 golle devirmesini bildi. Özellikle Pino'nun kaçırdığı goller çok farklı bir skorun olmasına engel oldu. İlk yarıda Sabri'nin direkten dönen topu vardı. Hagi yönetiminde çıkılan 7'nci maçta 2. galibiyeti alınmış oldu.

KASIMPAŞA: 0 - GALATASARAY: 3
STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Muhittin Gürses 
 
KASIMPAŞA: Tolga, Keller, Santos, Barış, Sancak, Varela, Korhan (Dk. 46 Ergün), Tjikuzu (Dk. 60 Sarmov), Hüseyin, Yekta, Ersen Martin (Dk. 41 Gökhan Güleç)

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Neill, Gökhan Zan, Hakan, Cana (Dk. 81 Çağlar), Ayhan, Barış (Dk. 69 İnsua), Aydın, Kewell (Dk. 76 Serdar), Pino
 
GOLLER: Dk. 27 Kewell, 44 Pino, Dk. 72 Hakan(Galatasaray)
 SARI KARTLAR: Dk. 84 Sarmov(Kasımpaşa), Dk. 90+2 Neill(Galatasaray)

3 yorum:

  1. Yine de herşey toz pembe görünmemeli,bu kadar pozisyonu Kasımpaşa'dan başka takım vermez,nitekim vermediler de.

    YanıtlaSil
  2. Kasımpaşa'yı da yensinler bir zahmet.
    Henüz birşey düzelmiş değil.
    Hele şu gidecekler gitsin, gelecek varsa gelsinde, ikinci yarı daha net değerleniririz Hagi'nin takımını.

    YanıtlaSil
  3. Ortada şuan Hagi'nin takımı yok aslında, sezon arası veya yeni sezon öncesi Hagi'nin doğrultusunda yeni transferler yapılır işte o zaman Hagi'nin takımı ortaya çıkar. Gerçi yönetim Hagi'yi takarmı transfer yaparken orası düşündürücü. Yine verim aldığımız adamları yollarlar. Servet-Ayhan-MustafaSarp gibi adamları yollamazlar.

    YanıtlaSil