16 Ocak 2011

GALATA SARAYI !..

Ve sonunda hayallerimiz gerçek oldu...
Yıllardır özlemini çektiğimiz ve bazı sorunlar nedeniyle durma noktasına kadar gelen stadımız tüm aksiliklere rağmen bitirildi ve dün açılışı yapıldı.Stadın tamamlanmasında büyük emeği olan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında ıslıklanmasından dolayı stadı terk etti. Böyle bir günde ne olursa olsun devletin başbakanını alkışlamak çok büyük bir ayıptır ve büyük GALATASARAY taraftarına yakışmayan bir durumdur.  Stadımızın açılışı son derece görkemli bir şekilde oldu. Karşılaşma öncesi konserler, gösteriler, havai fişek gösterleri,ışık gösterleri açılışı görkemlendirdi.

Yapılan gösterlerin ardından karşılaşmaya geçildi.Galatasaray maça Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş ,Lorik Cana, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Juan Emmanuel Culio, Ayhan Akman, Emre Çolak, Kazım Kazım, Arda Turan on biri ile başladı. 14üncü dakikada kaptan Arda Emre Çolak'a pasını verdi ama araya Enoh girdi ve mutlak golü önledi. Bir diye mutlak gol pozisyonuna ise 21nci dakikada Arda ve Sabri'nin yaptığı pres sonuç getirdi. Arda topu kapıp Sabri'ye pasını verdi. Sabri ceza sahası içinde Ayhan'ı gördü. Çok müsait pozisyonda topu auta attı. Dakikalar 33ü gösterdiğinde Arda cezasahası içersinde Culio'yu gördü ama Culio dokunamadı. Top tekrar Arda'da kaldı. Arda çaprazdan güzel bir gol attı ama ofsayt gerekçesi ile gol iptal edildi. İlk yarı 0-0 tamamlandı.
İkinci yarının başında Mustafa Sarp, Insua ve Barış Özbek oyuna girdi. İkinci yarıda da iki takimda bir cok pozisyondan yaralanamadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 tamamlandı.


2 yorum: