30 Ocak 2011

Hatalar ve sonuç / Bursaspor 2 - 0 Galatasaray

Önce başlığın ne anlama geldiğini söyleyim, ilk gol hakem hatası. Miller in attıgı golde ofsayt var ve topuda eli ile önüne indiriyor sonrasında golü atıyor.
İkinci golde kalecimiz Ufuk hatalıydı. Uzatmanın bitimine 3-5 saniye kalmış Vederson 50 metreden şut çekiyor üstüne gelen topu sen içeri alıyorsun. N diyelim şansızlıktır belki (!)

Maçın ilk 20-25 dakikasında Galatasaray'ımız Bursaspor u oynatmayan bir oyun oynadı. Barış ın daha maçın başında sakatlanması yüzünden zorunlu değişiklik yapıldı ve oyuna Mustafa Sarp girdi. Sakatlarımız ve milli takımda olan oyuncularımızın olmayışı bu önemli maçta kesinlikle etkiledi bizi. Hakem Bülent Yıldırım seyirci baskısınında altında kalmış olucak ki maç boyunca yalnış kararlar verdi. 36ıncı dakika da Bursaspor sol kanattan geldi. Batalla nın ortasında Miller ofsaytta olması ve topuda eliyle kontrol etmesini hakem görmemiş olucak ki (!) golü verdi.
İlk yarı tam bitti derken Vederson 50 metreden vurdu ve Ufuk çok büyük hata yaparak topu çıkaramadı. Gelen ikinci gol ile maçında ilk yarısı 2-0 bitti.
Maçın ikinci yarısıda ilk yarı gibi kısır geçti. Ayhan'ın ilk golün hemen ardından yapmadığı faule hakem faul verdi ve bu da agresif kaptanımızı kızdırmış olucak ki maçın ilk yarısının bitmesine rağmen itirazlarına devam etti ve sarı kart gördü. Maçın ikinci yarısında haklı bir sarı kart ile ikinci sarıdan kırmızı kart gördü Ayhan ve takımımız 2-0 geride ve 10 kişi kaldı. Eksik kalan takımımıza şans tanımayan Bursaspor maçın kontrolünü elinde tuttu. Farklı bir sonuç almak için Volkan ve Sercanın da oyuna girmesi skoru değiştirmedi. 78inci dakika da Volkan cezasahası içinden arkaya Kenny Miller 'e çıkardı ama kalecimiz Ufuk bu pozisyonda başarılydı ve mutlak golü önledi. Maçta başka hata olmayınca (!) gol de olmadı ve maç Bursaspor'un 2-0lık galibiyeti ile bitti.

Maçın hakkı beraberlikti aslında. Takımın oyunu ne zevk veriyor ne ilersi için umut taşıyor. İçerde oynadığımız maçlar için belki bir umut ama dışarda oynadığımız maçlardan umudum kalmadı. Bu gece ki karşılaşma için hem maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı hemde Bursaspor'u tebrik ediyorum...


BURSASPOR: 2 - GALATASARAY: 0

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Svensson, Bekir, Ozan, Batalla (Dk 84 Hüseyin). , Miller (Dk. 80 Sercan), Turgay (Dk. 65 Volkan)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Ufuk, Sabri (Dk. 11 Mustafa Sarp), Servet, Hakan, Insua, Ayhan, Yekta (Dk. 73 Aydın), Barış, Kazım, Culio, Emre (Dk. 46 Stancu)
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

GOLLER: Dk. 37 Miller; Dk.45+1 Ufuk
SARI KARTLAR: Sabri, Stepanov, Ayhan, Servet, Culio, Ömer, Kazım
KIRMIZI KART: Dk. 65 Ayhan

1 yorum:

  1. Umudum da giderek azalıyor artık.Bunun da sebebi,orta sahada hala malum oyuncuların tüm hatalarına rağmen tekrar tekrar ısrarla oynatılmasıdır.Hagi'nin bir an önce kendine gelip,durumu düzeltmesi gerekiyor.Yoksa...Düşünmek bile istemiyorum...

    YanıtlaSil