16 Şubat 2011

STSL 21.Hafta Analizi

Bucaspor 3-2 Konyaspor:
Alt sıralarda bulunan takımları ilgilendiren maçta kazanan Bucaspor oldu. Hızla alt sıralardan yükselen İzmir temsilcisi 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Sivasspor 2-3 Trabzonspor:
Ligin ilk devresini lider bitiren Trabzonspor ikinci yarıya kötü başlamıştı. Soğuk havada oynanılan maçı Burak Yılmaz'ın attığı goller ısıttı böylelikle ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyet alınmış oldu. Sivasspor ise küme düşme potasında bulunuyor.

İstanbul BŞB 0-1 Gençlerbirliği:
Önce Beşiktaş'ı ardından Kasımpaşa'yı yenerek yoluna devam eden İBB'ye dur diyen kişi sakatlıktan dönen Mustafa Pektemek oldu. Takımının golünü atan oyuncu aylar sonra döndüğü ilk maçta gol attığı için gözyaşlarını tutamadı.

Gaziantepspor 1-0 Galatasaray:
4 Aralık 2010 dan beri ligde yenilmeyen güneydoğu temsilcisi kupada yendigi takımımızı ligdede yenmesini bildi. Alınan 3 puan ile Gaziantepspor 5nci sıraya yükseldi. Galatasaray'ımız ise 10uncu sıraya geriledi.

K.Karabükspor 1-3 Kasımpaşa:
Evinde ki maçlarda özellikle Emenike'nin performansı ile rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen Karabük süpriz bir şekilde ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa'dan 3 gol yiyerek haftayı puansız kapattı.

Eskişehirspor 1-1 Bursaspor:
Anadolu derbisinde karşı karşıya gelen iki ekip puanları paylaşıltı. Alınan bu beraberlik sonucu Bursaspor, Fenerbahçe ile aynı puanda haftayı kapattı. Eskişehir ise evinde yenilmemeye devam ediyor.

MP Antalyaspor 1-4 Manisaspor:
Lige ikide iki yaparak başlayan Manisa geçtigimiz hafta Fenerbahçe'ye mağlup olup seriyi bozmuştu. Bu hafta deplasmanda oynadıkları maçı da kazanarak yeni bir seriye başladı. Antalya'nın evinde bu kadar farklı bir skor ile yenilmesi şaşırttı.

MKE Ankaragücü 1-0 Beşiktaş:
Yıldızlar topluluğu Beşiktaş eski oyuncusu Serdar Özkan'ın golü ile mağlup olması evlat acısı gibi koymuş olmalı. Serdar Özkan 875 gün sonra gol ile tanıştı.

Fenerbahçe 2-0 Kayserispor:
Üst sırada bulunan takımları ilgilendiren karşılaşmayı Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe evinde kaybetmemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder