8 Mart 2011

Hagi ile devam !..

Avrupa'dan ön elemelerden elenip,lige kötü başlangıcın ardından Rijkaard'ın yerine getirelen Hagi de ligdeki duruma derman olmadı. Elde kalan tek hedef olan Türkiye Kupası'nda da çeyrek finalde elenmenin ardından Hagi'nin durumu konuşulmaya başlanmıştı. Karabük ile oynanılan son maçta "İstifa onurlu insanların hizmetidir." pankartı ile taraftarda Hagi'yi istifaya çağırmıştı.

Bugün yapılan yönetim kurulu Hagi'nin durumunu bir kez daha değerlendirmiş ve çıkan sonuca göre Hagi sezon sonuna kadar kalıyor.

-Hagi sezon sonu kesin gönderilir bunu tahmin etmek zor bir şey değil. Gelecek sezon Galatasaray'da bir çok konuda değişime gidilecek. Yeni yapılanmadan dolayı epey futbolcuya kapı gösterilecek. Bunların başında da Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Aykut Erçetin, Ayhan Akman olacak. Bakalım yönetim bu yeni yapılanmanın altında kalkabilecek mi?

2 yorum:

  1. Gönderemezler ki zaten Hagi'yi Mustafa!Tarihe geçtik bu sene,bir de Hagi'yi gönderip de sezonda 3 antrenör değiştiren tek büyük kulüp olmak istemeyiz diye düşünüyorum.Göndrilmeyişinin sebebi budur bence.

    YanıtlaSil
  2. Gerek yok bence hocam şimdiden hoca değiştirmeye. Bu saatten sonra bir hedefim yok zaten. Hem Hagi kendi isteği ile istifa etmezse tazminat girer zaten işin içine.
    Bu sene ne kadar olumsuz rekor varsa kırdık zaten. Varsın 3üncü antrenör değiştirme rekorunu da kıralım aslında o da sorun değil...

    YanıtlaSil