24 Nisan 2011

Galatasaray 1-1 Kayserispor

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında evimizde oynadığımız Kayserispor maçından 1-1 lik beraberlik ile ayrıldık. Takımımızın golünü dakika 2 de Gökhan Zan atarken, Kayserispor'un golünü ise 20. dakika Abdullah attı.

Tam 6 hafta üst üstte mağlup olan Kayserispor daha maçın hemen başında golü yeyince işlerin bizim açımızdan kolay geçeceğini maçın 2-3 gollük bir galibiyet ile tamamlanacağı düşünmüştüm ama umduğum olmadı. Arda'nın direkten dönen topu belki gol olsa skor 2-0 olduğunda işler umduğum gibi gidebilirdi. Ambarat kaleci Zapata'yı çalımladı top ağlara girmeden Abdullah kayarak topu ağlara gönderdi ve beraberliği sağladı.

Stat: Ali Sami Yen Kompleksi Türk Telekom Arena 
Hakemler: Cüneyt Çakır , Bahattin Duran , Tarın Ongun  
Galatasaray: Zapata , Sabri , Gökhan Zan , Servet , Insua  (Dk. 88 Çağlar ), Aydın  (Dk. 46 Baros ), Ayhan , Mustafa  (Dk. 75 Neill ), Culio , Arda , Stancu  
Kayserispor: Gökhan , Savaş , Önder , Hamza , Hasan Ali , Ziani , Abdullah  (Dk. 88 Furkan ), Selim , Santana , Troisi  (Dk. 84 Semih ), Amrabat  (Dk. 90 Ömer ) 
Goller: Dk. 2 Gökhan Zan (Galatasaray), Dk. 20 Abdullah (Kayserispor) 
Sarı kartlar: Dk. 31 Troisi, Dk. 54 Önder, Dk. 66 Savaş, Dk. 80 Gökhan, Dk. 90+4 Furkan (Kayserispor), Dk. 58 Sabri, Dk. 73 Arda (Galatasaray)




(Resimlerin büyük boyutu için üzerilerine tıklayınız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder