28 Nisan 2011

Real Madrid 0-2 Barcelona

Real Madrid ve Barcelona arasında ki Şampiyonlar Ligi'nde ki ilk maçta galip ayrılan Barcelona oldu. Real Madrid'in kendi sahasında oynanılan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlanmıştı ama ikinci yarıda Pepe atılınca işin rengi değişti. Pepe'nin atılmasından sonra sazı eline alan Messi takımının 2 golünüde attı.

Deplasmandan 2-0 lık galibiyet ile dönen Barca büyük bir avantaj elde etti. Iniesta'nın yokluğunu ilk yarıda hisseden Barcelona temkinli oynadı. Devre arasına 0-0 lık beraberlik ile giderken olaylar çıktı Barcelona'nın yedek kalecisi Pinto kırmızı kart gördü.

İkinci yarıya Mourinho, Mesut Özil-Adebayor değişikliği ile başladı. Maçın 61. dakikasında Pepe takımını 10 kişi bıraktı maçında kaderi değişti. 71. dakika da Pedro'nun yerine oyuna giren Afellay 76. dakika da takımının ilk golünde Messi'ye asist yaptı. Rakibinin eksik kalmasından yararlanan Barca ikinci golü de atarak turu garantiye aldı. Sarı kart sınırında bulunan ve maçta sarı kart gören Sergio Ramos ve kırmızı kart gören Pepe rövanş maçında yok.


Real Madrid Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Pepe, Raúl Albiol, Sergio Ramos, Marcelo, Mesut Özil (Emmanuel Adebayor, 45), Ángel Di María, Lass Diarra, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo

Barcelona Víctor Valdés, Gerard Piqué, Dani Alves, Carles Puyol, Seydou Keita, Javier Mascherano, Xavi, Sergio Busquets, David Villa (Sergi Roberto, 91), Lionel Messi, Pedro (Ibrahim Afellay, 71)

Goller: Messi 76 ve 87

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder