17 Nisan 2011

Real Madrid 1-1 Barcelona

18 gün içerisinde 4 kez karşılaşacak iki takımın ilk maçından 1-1 lik beraberlik çıktı. Maçın golleri penaltıdan Messi ve penaltıdan Ronaldo'dan geldi.


İspanya La Liga'da en yakın rakibinin 8 puan önünde bulunan Barcelona ile 2.sırada bulunan Real Madrid, Santiago Bernebau'da karşı karşıya geldiler. Barcelona da uzun bir süredir sakat olan Puyol'un ilk yarıda maça başlaması ve Real Madrid'de ise Mesut Özil'in ilk 11'de olmayışı sürprizdi. Maçın ilk yarısında Real Madrid daha üstün oynadı. Villa ile önemli fırsatları kaçıran Barcelona maçın ilk yarısında bir pozisyonda da penaltı bekledi.

İkinci yarının hemen başı diyebileceğimiz dakikalar içerisinde, Real Madrid'li defans oyuncusu Albiol Villa'yı ceza sahası içerisinde yer de bırakması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Mourinho'nın yönettiği hiç bir takıma karşı golü bulunmayan Messi topun başına geçti ve penaltıdan da olsa Mourinho'ya karşı çıktığı 8.maçta ilk golünü atmış oldu. Sakatlıktan yeni dönmüş olan Puyol'un sakatlanmasından dolayı Keita oyuna girdi. Albiol'un oyundan atılmasından sonra Pepe'yi defansa çeken Mourinho Di Maria'nın yerine de Mesut Özil'i oyuna aldı. Mesut oyuna girmesi maçın kaderini de değiştirdi. Ev sahibi Mesut'un yarattığı pozisyonlar ile 10 kişi kalmasına rağmen oyunu elinde tuttu. 82. dakika da Marcelo, Daniel Alves tarafından düşürüldü hakem penaltı verdi. Topun başına geçen Cristiano Ronaldo topu ve Valdes'i farklı yere gönderdi ve maçı beraberliğe getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 lik skor ile bitti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder