16 Ağustos 2011

Biz soralım siz bir daha düşünün

Bir şeyi anlamakta güçlük çektim, aydınlatırsanız sevinirim. Şuan da tutuklu bulunanların disiplin kuruluna sevk edilmiş olmalarını anlayamadım. İki; Türkiye Futbol Federasyonu anladığımıza göre bu şike ve teşvik konusu ile ilgili kararları adli mercilerin son eylemlerinden son çalışmalarından sonra verecek. O zaman şunu sormak istiyorum, acaba bundan böyle lig fikstürünü Spor Toto teşkilatı, haftalık maç cezalarını adalet bakanlığı mı verecek yoksa Futbol Federasyonu uygulamalarına devam edecek mi?
Bence siz bu soruya güzel bir cevap vermek için bir daha düşünün. Ha bir de çok bir şey değil, sadece adalet bekliyoruz. Sadece adalet.
Dipnot: Soru basın toplantısında gazeteci Kemal Belgin tarafından Mehmet Ali Aydınlar'a sorulmuştu.

3 yorum:

  1. adalat falan istemiyorsun, tek istedigin fener'in kume dusmesi. eger adalet istesen bu kadar bilgi kirliligi icinde karar verilemeyecegini anlarsin.
    daha da merakliysan tartismaya ortaya atilan butun iddialari tek tek tartisirim seninle, para sayan emenike'den sivas soyunma odasini 30 kisiyle basan aziz yildirim'a kadar.
    yalanlara fener kume dusurulunce mi adalet olacak? komiksin

    YanıtlaSil
  2. -Emenike transferi için Karabük'e bonservis dışında başka para ödenmedi mi? Neydi o fitre mi? Teşvik mi?
    -Emre'nin ankaragüçlü futbolcular ile konuşması neydi?
    -Aziz Yıldırımın soyunma odası basması?
    -Sivaslı Mehmet Yıldızın biz o maça gol atmaya çıkmadık demesi.
    -Eskişehir-Trabzon maçı için Eskişehire gönderilen paralar?

    YanıtlaSil
  3. Ne bilgi kirliliginden bahsediyorsun? Sen, ben, taraftar icin bu bilgi kirliligi.... Hic TFF yonetimi icin bilgi kirliligi olur mu? Adamlar, polisteki belgelere bakiyor... Ne bilgi kirliligiymis... Ha.... Dersen ki; Aydinlar amca da taraftar, gazetede dergide gorduguyle karar veriyor... OK. O zaman.
    Acibadem'in reklami daim olsun diye sikeye olur veriyorsaniz, ya da bu adami destekliyorsaniz... anlatirsiniz cocuklariniza bu gunleri.... bir kac milyon dolarcik icin ne hallere getirdiginizi sevdiginiz kulubu...

    YanıtlaSil