17 Eylül 2011

Samsunspor maçına doğru


Lige galibiyet ile başlamak önemlidir desek de ilk maçtan istediğimiz sonuç ile ayrılamadık. 3.Fatih Terim dönemine iyi bir başlangıç olmadı. Bu hafta TT Arena da oynacağımız sezonun ilk maçı. Rakip lige 3 puan ile başlayan Samsunspor. Samsunspor ligin yeni ekiplerinden birisi ve transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Bizden de Mustafa Sarp'ı satın alırken genç yeteneklerden Anıl Dilaver'i de kiraladı.

Ligin ilk maçında sakatlıklarından ötürü forma giyemeyen Hakan Balta ve Elmander, Fatih Terim'in kadroda şans vermesi halinde forma giyebilecekler. Hafta içinde sakatlanan Servet Çetin ve Çağlar Samsunspor maçında oynamaları zor görünüyor.

Yeni transferlerden Riera ilk maçta şans bulamamıştı bu hafta ilk 11'de şans bulacağını düşünüyoruz. İlk maçta ki kötü oyununa rağmen Milan Baros'u Terim ilk 11 de düşünüyormuş. Servet'in ve Çağlar'ın yokluğunda defans dizilimi Hakan-Ujfa-Gökhan-Sabri şeklinde olabilir.

Orta saha kurgusu ise Riera - Eboue - Selçuk - Melo - Kazım şeklinde olabilir. Forvette ise Baros'u sahada göreceğiz. Eboue ve Melo daha defansif oynarlar. Riera ve Kazım ortasaha da görev alsalarda Baros'a yakın oynayıp yardımcı olurlar diye düşünüyorum. 

Pazar gecesi saat 20:00 de başlayacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

2 yorum: